Képzések


A problémák feltárását és értelmezését követően a tudattalannal való együttműködés módját, a megértett összefüggések életvitelszerű alkalmazását speciális technikák segítik. Erre azért van szükség, mert a feltárás, az összefüggések újraértelmezése, a családtagokkal való kommunikáció és a pozitív változások fenntartása a tudattalan által erősen nehezített.

  • Alap szint – A tudattalannal való együttműködés technikái

Következő képzés: 2023. október 21-22. Budapest (pontos helyszín később)

Jelentkezni majd az Űrlap kitöltésével lehet (amit ide is felteszünk), tehát nem kell emailben külön jelentkezni. Aki eddig jelentkezett emailban, annak elküldjük majd az Űrlapot- tehát senki nincs lekésve semmiről 🙂

Egy ilyen képzési napon, nemcsak egy-két órás konzultációs idő költségéért kap egyéni és csoportos, egész napos ismereteket, hanem egy egész életen át segíteni tudó stressz és konfliktusoldó technikát, életvitel jobbító eszközt tanulhat meg, mellyel emberi kapcsolatait, önértékelését és másokról alkotott képe is javul. Közben olyan szemüvegen át tanulja meg a világot látni, amivel jobbá is teheti azt.
A várandósság körüli családi konfliktusaink hatása a következő hétszáz évre valamint családunk jövőbeni életveszélyeinek megfelelő feldolgozása szintén a képzés anyaga. 

AMI A KÉPZÉSEN MEGTANULHATÓ:
– Problémáink okainak keresését segítő gyors módszerek
– Konfliktusoldó technikák melyekkel a konfliktusok egyszerűen kezelhetők, az indulatok lecsendesíthetők, a másokból általunk eddig önkéntelenül kiváltott viselkedésformák befolyásolhatók.
– Az összeszedettséget igénylő teljesítményünk növelhető.
– Az esetleges friss életveszélyek (autóbaleset, létráról leesés stb.) esetén e technikákkal az életvitelünk könnyíthető, életminőségünk javítható.
– Az utódgenerációk számára sorsalakító mintául szolgáló 30 hónapos időszak konfliktuskezelésének technikája elsajátítható
– A módszerek rendszeres alkalmazásával belső nyugalmunk elérése.

Részvételi előfeltétel az alábbi videó megtekintése 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=i3ijVbc_YUw…

A képzés ára: 30 000 Ft/nap (összesen 60 000 Ft)

Kedvezmények:
Házaspárok, egy háztartásban élők 50% kedvezmény (tehát a 2 főnek összesen 60 000 Ft a 2 nap)
Nyugdíjasok, diákok: 25% kedvezmény
Ismétlők napidíja 5000 Ft
Munkanélküli kedvezmény vagy egyéb méltányossági kedvezmény (pl. mozgáskorlátozottak kedvezménye) a szervezőkkel egyeztethető.

További információ és jelentkezés: transzgeneracio@gmail.com

  • Közép szint – Feltárási technikák

  • Tanácsadói szint – Feltárási technikák, pszichológiai alapismeretek, a megoldástechnikák egymásra épülése, összefüggései, szimbólumok, új germán medicina ismeretek oktatása. A jelentkezés feltétele: középfok és a gyakorlónapok elvégzése valamint a módszer életvitelszerű alkalmazása a mindennapi problémakezelésben.